Antivirusinės programos

Blogas apie antivirusines programas

Atsargiai: Netikra antivirusinė!

leave a comment »

Būna ir tokių melagių. Kai pasaulyje yra daugybė gerų, visiems žinomų ir naudingų programų bei antivirusinių, visada atsiranda apsišaukėlių, kurie naudojasi žmonių nežinojimu ar patiklumu. Užeini į kokią svetainę, o ten iššoka mirksintis langas, suokiantis, kad tavo kompiuteryje pilna virusų ir jei nori jais atsikratyti, mielas drauge, spausk čia, taip, spausk ir parsisiųsk mūsų “The_Best_Anti_Virus_2011.exe” ar kaip ją bepavadintų kenkėjiškos programos kūrėjai.

Norime atkreipti jūsų dėmesį, kad visai neseniai atsirado ESET klonas, pasivadinęs “E-set Antivirus 2011″. Draugai, ESET saugumo sprendimų kūrėjai ĮSPĖJA, kad ši programa yra ne ESET sukurta produktas, o dar vienų kenkėjiškų programų kūrėjų niekšingas darbelis.

netikra antivirusinė programa

Tikrosios antivirusinės programos “ESET NOD32 Antivirus” vartotojo sąsaja atrodo visiškai kitaip:

antivisurinės programos

Būkite atsargūs ir neapsigaukite.

Kas pikčiausia, netikra antivirusinė apsimeta sauganti jūsų kompiuterius, o ją diegiant į kompiuterį parsiunčia įvairių virusų, tarp jų “Win32/Kryptik” ir “Win32/RogueAV”.

Visi, kas netyčia užtaikė ant “E-set Antivirus 2011″, gali ją pašalinti pasinaudodami internete esančiu “ESET Online Scanner”.

Šaltinis: nod.lt

Written by antivirusinesprogramos

April 28, 2011 at 6:54 am

Leave a comment